OK

MALERMESTER I SKANDERBORG

Malerafdeling i Skanderborg

Skal du bruge en professionel maler i Skanderborg? Så kontakt Malerfirmaet Dueholm. Vi har lager og administration i Skanderborg og udfører malerarbejde i området. Vi anvender kun kvalitetsprodukter, hvilket garanterer et godt resultat og en lang holdbarhed. Vi varetager en bred vifte af maleropgaver, og vi betjener både privat- og erhvervskunder i Skanderborg og omegn.

Ring til Malerfirmaet Dueholm på telefon 86 17 77 54 og bestil en maler i Skanderborg i dag.

Dygtige medarbejdere

Vores medarbejdere er meget kompetente, og de har alle stor erfaring inden for branchen. Der er ingen opgave, der er for stor eller for lille for vores medarbejdere. Vi fungerer gerne som hovedentreprise på en renoveringsopgave, hvis det ønskes. Tøv derfor ikke med at kontakte Malerfirmaet Dueholm, hvis du søger en malermester til at udføre din maleropgave.

Kunden i centrum

Hos Malerfirmaet Dueholm ønsker vi at være en malermester i Skanderborg, som kunderne kan regne med. Vi sætter en ære i at opfylde vores kunders behov, og vi ønsker kun at have tilfredse kunder. Vi opfylder derfor altid de aftaler, som vi indgår, og vi leverer altid til den aftale tid. Vi ved, hvor forstyrrende det kan være at have en maler til at gå rundt, og vi sørger derfor altid for at tage hensyn til omgivelserne, og roder pænt op efter os.

Bestil en dygtig maler i Skanderborg

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på en malermester i Skanderborg. Vi kan kontaktes på telefon 86 17 77 54 eller via vores mail jo@chim-dueholm.dk. Vi glæder os til at modtage din henvendelse!

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

Malerfirmaet Dueholm løser alle opgaver inden for malerfaget – fra sprøjtespartling til slutmaling af alle overflader. Vi arbejder effektivt og afleverer altid et færdigt resultat, der opfylder de højeste standarder. Vores kundekreds tæller såvel erhvervskunder som private. Kontakt os for en uforpligtende samtale.

Garantiordning

Referencer

Miljøskånsomme produkter