Profil

FAKTA

Malerfirmaet Dueholm har 25 års erfaring i rygsækken inden for renoveringsopgaver i både Aarhus og Skanderborg. Vi lever af at renovere gamle huse og male nye, og vi tager også gerne hovedentrepriser.

Firmaet består af ejeren, Joachim Dueholm, firmaets førstemand, Claus Sørensen, der har været en vigtig del af firmaet i ikke mindre end 17 år og et team af malere, der alle er faglærte samt et skiftende antal lærlinge.

VÆRDIER

Kundens tilfredshed er det vigtigste for os, og for at opnå den ønskede tilfredshed sørger vi altid for at overholde vores tidsfrister. Vi benytter os desuden kun af produkter af den højeste kvalitet, der er din garanti for, at vi kan opretholde et færdigt resultat af en utrolig høj kvalitet.

Som et erfarent malerfirma ved vi godt, at det kan være forstyrrende at have håndværkere rendende rundt i dit hjem eller på din arbejdsplads, så for at gøre det så smertefrit for dig som muligt holder vi altid orden på arbejdspladsen under arbejdet, og vi sørger altid for at rydde op og rengøre efter os, så vi ikke efterlader ekstra arbejde til gene for dig som kunde.

ARBEJDSOMRÅDER

Som malerfirma varetager vi en lang række forskellige opgaver. Vi arbejder med alt inden for maling, og vi foretager også spartling af alle former for overflader inklusiv sprøjtespartling. Vi arbejder med alle typer af vægbeklædning som for eksempel filt, væv og tapet. Naturligvis foretager vi også slutmaling af alle typer af overflader, både uden for og inden for på bygningen. Vi kan foretage vådrumsbehandlinger, maling af facader med silikatmaling, silikonemaling og emulsionsmaling med mere.

Vi arbejder både for private og for erhverv, og vi har blandt andet varetaget store opgaver for SuperBest, Fakta, Hotel Royal i Århus og Holstebro, luksuslejligheder i Søbyen i Skanderborg samt brillekæden Smarteyes, hvor vi står for alt malerarbejdet.

Ingen opgave er som udgangspunkt hverken for lille eller for stor for os, så kontakt os venligst for spørgsmål og et uforpligtende tilbud på tel. 86177754 eller på kontaktformularen nedenfor. Vi er din maler Aarhus og maler Skanderborg med lokale afdelinger i begge byer.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et 8 cifret telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

Malerfirmaet Dueholm løser alle opgaver inden for malerfaget – fra sprøjtespartling til slutmaling af alle overflader. Vi arbejder effektivt og afleverer altid et færdigt resultat, der opfylder de højeste standarder. Vores kundekreds tæller såvel erhvervskunder som private. Kontakt os for en uforpligtende samtale.

Garantiordning

Referencer

Miljøskånsomme produkter