MALERFIRMA - MALER SKANDERBORG

Skal du bruge en professionel maler i Skanderborg? Så kontakt Malerfirmaet Dueholm. Som malerfirma i Skanderborg varetager vi en bred vifte af maleropgaver og betjener både private og erhverv. Vi anvender kun kvalitetsprodukter fra Jotun - det garanterer et godt resultat og en lang holdbarhed.

Ring til vores malerfirma i Skanderborg på telefon  86177754  og bestil en maler i Skanderborg i dag.

Erfarent malerfirma Skanderborg

Vores medarbejdere er kompetente, og de har alle stor erfaring inden for branchen. Ingen opgave er hverken for stor eller for lille. Vi fungerer gerne som hovedentreprise på en renoveringsopgave, hvis det ønskes. Malerfirmaet Dueholm har lager og administration i Skanderborg tæt ved Østjyske Motorvej og Tebstrup Sø, og vi udfører professionelt malerarbejde som maler i Skanderborg og omegn.

Tøv ikke med at kontakte Malerfirmaet Dueholm, hvis du søger en malermester Skanderborg til at udføre din maleropgave.

Vi udfører alle typer af maleropgaver

Vi varetager alle former for maleropgaver - både maling af flyttelejligheder, forsikringsskader, renoveringsopgaver, totalentrepriser og meget mere, fx:

  • Spartling
  • Vægbeklædning
  • Vådrumsmaling
  • Facademaling

Miljøvenligt malerarbejde

Hos Malerfirmaet Dueholm bruger vi miljøskånsomme malerprodukter af god kvalitet, som er miljømærkede, for at undgå problematiske og allergifremkaldende kemikalier. Det er både skånsomt for miljøet og godt for indeklimaet og sundheden. Vi anvender både svanemærkede malerprodukter og malerprodukter med EU-blomsten, som stiller høje krav til miljø og sundhed. Den høje kvalitet og den gode dækkeevne medvirker til, at malingforbruget nedsættes, og miljøet belastes mindre.

Altid med kunden i centrum

Hos Malerfirmaet Dueholm ønsker vi at være en malermester, som kunderne kan regne med. Vi sætter en ære i at opfylde vores kunders behov, og vi ønsker kun at have tilfredse kunder. Vi opfylder derfor altid de aftaler, som vi indgår, og vi leverer altid til den aftale tid. Vi ved, hvor forstyrrende det kan være at have en maler til at gå rundt, og vi sørger derfor altid for at tage hensyn til omgivelserne, og rydder pænt op efter os.

Få et godt tilbud på malerarbejde

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på malerarbejde i Skanderborg. Vi kan kontaktes på telefon  86177754  eller via vores mail jo@chim-dueholm.dk. Vi glæder os til at modtage din henvendelse!

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et 8 cifret telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

Malerfirmaet Dueholm løser alle opgaver inden for malerfaget – fra sprøjtespartling til slutmaling af alle overflader. Vi arbejder effektivt og afleverer altid et færdigt resultat, der opfylder de højeste standarder. Vores kundekreds tæller såvel erhvervskunder som private. Kontakt os for en uforpligtende samtale.

Garantiordning

Referencer

Miljøskånsomme produkter