Maler rykker ud i Højbjerg og omegn

Malerfirmaet Dueholm står klar til at rykke ud i hele Højbjerg og omegn, hvis du mangler en maler til dit malerprojekt. Vores malere har erfaring med mange forskellige maleropgaver: alt fra nybyggerier, renoveringer til forsikringsskader og detaljeret dekorationsarbejde. Vi har et tæt samarbejde med Jotun som leverer maling i høj kvalitet med lang holdbarhed, så du altid kan regne med et smukt resultat, når vi har været forbi dig.

Vores malere kører i hele Højbjerg samt Viby, Tranbjerg og Hasselager.

Malerfirma til nybyggeri

Vores malere har mange års erfaring med maling af nybyggede boliger – både indendørs og udendørs.
At få bygget sit nye hjem kan være en stor mundfuld, og derfor står vi klar til at hjælpe dig, så dit nye hjem bliver lige som du drømmer om. Vi tilbyder rådgivning og farveplanlægning med alle vores kunder, så du er med i alle de beslutninger, der nu er i forbindelse med maling af din nye bolig.

Vi har erfaring med alle størrelser nybyggerier lige fra arkitekttegnede villaer til store boligblokke og produktionshaller – derfor er ingen maleropgave for lille eller for store til os.

I gang med renoveringsprojekt?

Har du planer om eller er du allerede i gang med en renovering af din bolig, så står Malerfirmaet Dueholm klar til at hjælpe dig med malerarbejdet. Vi har altid en tæt dialog med vores kunder om det ønskede malerprojekt, så det færdige resultat bliver, som du ønsker.

Malerarbejde til forsikringsskader

Vi udbedrer forsikringsskader i Højbjerg og omegn. Har uheldet derfor ramt, kan du trygt tage kontakt til os, hvor vi så vil rykke ud hurtigst muligt og udbedre skaden. Vi bestræber os på, at man ikke vil kunne se, at der tidligere har været en skade, når vi har været forbi dit hjem. Vores malere har tidligere erfaring med udbedring af brandskader, vandskader, stormskader og meget mere.

Står du og skal flytte?

Vi hjælper dig med malerarbejdet i forbindelse med din flytning. Vi ved at det at male ikke er alles hobby – men den er vores! Så skal din bolig males inden overdragelse, står vi klar til at rykke ud til dig, uanset om du befinder dig i Højbjerg, Viby, Tranbjerg eller Hasselager.

Ønsker du også, at din nye bolig er malet, inden du flytter ind, kan vi også hjælpe med det. Vi hjælper derudover også gerne med rådgivning og farveplanlægning, så din nye bolig bliver præcis, som du ønsker.

Vores kontaktoplysninger

Du er velkommen til at ringe på 86177754 eller skrive en besked til os ved at bruge nedenstående kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et 8 cifret telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

Malerfirmaet Dueholm løser alle opgaver inden for malerfaget – fra sprøjtespartling til slutmaling af alle overflader. Vi arbejder effektivt og afleverer altid et færdigt resultat, der opfylder de højeste standarder. Vores kundekreds tæller såvel erhvervskunder som private. Kontakt os for en uforpligtende samtale.

Garantiordning

Referencer

Miljøskånsomme produkter