Din professionelle maler i Brabrand og omegn

Skal vi hjælpe dig med dit næste malerprojekt? Malerfirmaet Dueholm er et professionelt malerfirma i Brabrand med mange års erfaring og kompetente malermestre som kan løse alle former for maleropgaver. For at kunne levere det bedste malerresultat bruger vi højkvalitet maling fra Jotun som giver et smukt resultat og er holdbar i mange år.

Nedenfor kan du læse mere om vores arbejdsområder.

Malerarbejde af nybyggeri – udført af erfarent malerfirma

Skal du snart flytte ind i dit nye hjem? Så lad os stå for malerarbejdet både udvendig og indvendig. Vi ved, at det er en stor ting at flytte, og vi vil derfor gerne være med til at hjælpe dig med at gøre dit nye hjem klar til indflytning. Vi har derfor altid en tæt dialog med vores kunder, hvor vi gerne hjælper med rådgivning, så dit nye hjem bliver ligesom du har drømt om.

Vi har erfaring med mange forskellige former for nybyggeri – alt fra arkitekttegnede huse, typehuse til indkøbscentre, kontormiljøer og mange flere i hele Brabrand, Stavtrup og Tilst. Så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os om jeres nybyggeriprojekt.

Brug for en maler til renoveringsprojekt?

Er du i gang med en renovering af din bolig og søger en malermester i Brabrand eller omegn? – så kan vi hjælpe dig. Vi mener, at en renovering skal gøres ordentlig første gang, og derfor har vi medarbejdere med mange års malererfaring, som kan hjælpe dig til at få det bedste resultat muligt.

Vi har erfaring med renoveringer indenfor hotel- og restaurationsbranchen, byfornyelsesopgaver samt renovering af ældre parcelhuse samt renovering af fredede bygninger og meget mere, så uanset renoveringstørrelsen, er vi klar til at rykke ud.

Malerbehandling af forsikringsskade

Har uheldet ramt , og er din bolig blevet udsat for en skade, hvor din forsikring er involveret. Så står vi klar til at hjælpe med malerbehandlingen. Når vores maler i Brabrand har været hos dig, vil man aldrig kunne se, at der tidligere har været en skade, så du kan trygt vælge os, hvis uheldet skulle være ude.

Uanset om din bolig har været udsat for en brandskade, vandskade, stormskade eller noget helt fjerde, står vores erfarne malermestre klar til at udbedre skaden.

Malet i forbindelse med flytning?

Skal du flytte i ny bolig, og orker du ikke at male din nuværende bolig, så frygt ej – vi står klar til at hjælpe dig! Vi ved, at male ikke er alles hobby, men den er vores, og med malermestre med mange års erfaring er en opgave aldrig for lille eller for stor til os.

Har du også brug for, at vi klarer malerarbejdet for din nye bolig er vi ikke blege for at sige ja til dette heller. Vi udfører dekorationsarbejde f.eks. tapetsering, fotostater, stuk, forgyldning, marmorering og meget mere, så du kan flytte direkte ind i din nye bolig og ikke bekymrer dig om manglende malerarbejde i din nye bolig.

Vores malere kører ud i hele Brabrand, Stavtrup, Tilst og omegn.

Kontakt os allerede i dag

Skal vi hjælpe dig? Så er du velkommen til at ringe på 86177754 eller skrive en besked til os ved at bruge nedenstående kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et 8 cifret telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

Malerfirmaet Dueholm løser alle opgaver inden for malerfaget – fra sprøjtespartling til slutmaling af alle overflader. Vi arbejder effektivt og afleverer altid et færdigt resultat, der opfylder de højeste standarder. Vores kundekreds tæller såvel erhvervskunder som private. Kontakt os for en uforpligtende samtale.

Garantiordning

Referencer

Miljøskånsomme produkter