Maler med mange års erfaring i Åbyhøj

Malerfirmaet Dueholm med erfarne malere udfører malerarbejde i hele Åbyhøj. Vi rykker ud til alle former for malerprojekter, uanset om det er til et mindre dekorationsarbejde eller den helt store renovering. Vi gør brug af kvalitetsmaling fra Jotun til alt vores malerarbejde, så du ved, at du får et smukt og holdbart resultat, når vi har været forbi dig.

Malerarbejde til nybyggeri i Åbyhøj

Er du i gang med at få bygget dit nye hjem, står vores erfarne malere klar til at hjælpe dig med at male din nye bolig, så den står klar til indflytning. Vi har erfaring med både udvendigt og indvendigt malerarbejde i alt fra arkitekttegnede villaer, typehuse til store boligblokke, kontormiljøer – så uanset størrelsen på opgaven er vi klar til at tage hånd om den.

At få bygget sit nye hjem er en stor ting – derfor har vi altid en tæt dialog med vores kunder om malerarbejdet og hjælper gerne med rådgivning samt farveplanlægning, så du trygt kan vælge os til at hjælpe dig.

Malerarbejde i forbindelse med renovering

Skal du i gang med at renovere din bolig, så lad os stå for malerarbejdet. Ingen opgave er for lille eller for stor til os, så uanset om du blot skal have renoveret dit køkken, eller om det drejer sig om hele boligen, står vores erfarne malere klar til at hjælpe dig med dit renoveringsprojekt.

Vi er naturligvis medlem af Danske Malermestre. Det giver dig en garanti for, at det malerarbejde, vi udfører lever, op til dansk lovgivning. Læs mere om Danske Malermestre, og hvad det betyder for dig.

Maler ved forsikringsskade

Har dit hjem været udsat for en skade, står vores erfarne malere klar til at rykke ud til dig. Vores malere kører i hele Åbyhøj til både mindre og større skader såsom brandskader, vandskader, stormskader med flere.

Vi gør vores ypperste for, at du ikke vil kunne se, at der tidligere har været en skade på din bolig, når vi har været forbi dig, så du trygt kan vælge os til at klare malerbehandlingen af forsikringsskaden.

Istandsættelse vedflytning

Skal du snart flytte og søger du et malerfirma, som kan klare istandsættelsen af din nuværende bolig efter flytningen, så står vores erfarne malere klar til at rykke ud i hele Åbyhøj.

Vi ved, at man har mange ting i hovedet, når man står i en flytning. Vi vil derfor gerne hjælpe dig med at tage os af en af disse bekymringer, som at male både din fraflyttede bolig samt at gøre din nye bolig indflytningsklar. Vi har altid et tæt samarbejde med vores kunder, så du ikke skal bekymre dig om malerarbejdet i forbindelse med din flytning.

Kontakt os allerede i dag

Står du og mangler en maler? Så er du velkommen til at ringe på 86177754 eller skrive en besked til os ved at bruge nedenstående kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et 8 cifret telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

Malerfirmaet Dueholm løser alle opgaver inden for malerfaget – fra sprøjtespartling til slutmaling af alle overflader. Vi arbejder effektivt og afleverer altid et færdigt resultat, der opfylder de højeste standarder. Vores kundekreds tæller såvel erhvervskunder som private. Kontakt os for en uforpligtende samtale.

Garantiordning

Referencer

Miljøskånsomme produkter