Maler & malermester Århus, Brabrand & Åbyhøj

Mangler du en dygtig maler og et malerfirma i Aarhus, Brabrand eller Åbyhøj til dit næste malerprojekt? Vi tilbyder professionelt malerarbejde i Århus med miljøvenlig kvalitetsmaling udført af erfarne og faglærte malere. Vi kører også som maler i Egå, Lystrup og Viby, hvis du har brug for et erfarent malerfirma i området omkring Aarhus.

Maler i Aarhus i 25 år

Malerfirmaet Dueholm udfører malerarbejde i Aarhus og omegn for erhvervs- og privatkunder. Vores primære lager og værksted ligger i Risskov, hvor firmaet blev grundlagt. Vi har derfor et stort kendskab til Aarhusområdet og med professionelt malerarbejde lige fra hovedentrepriser og til mindre maleropgaver.

Ring på telefon  86177754  og få et uforpligtende tilbud på en maler i Århus.

Malerfirma Aarhus med mange kompetencer

Hos Malerfirmaet Dueholm kan vi hjælpe med mange forskellige maleropgaver. Vores dygtige malere i Aarhus har alle et højt fagligt niveau, og de har stor ekspertise inden for bl.a.:

 • Nybyggeri
 • Renovering
 • Forsikringsskader
 • Flyttelejligheder
 • Dekorationsarbejde
 • Rådgivning og farveplanlægning

Vi er din maler i hele Århus C

Står du og skal bruge en dygtig og faglært maler i Egå, Brabrand, Åbyhøj eller Viby J.? Eller mangler du et erfarent malerfirma Tilst eller et malerfirma Hasselager eller Lystrup? Dueholm har adresse nord for kommunen og kommer i hele den aarhusianske hovedstad og de nærliggende lokalområder. Vi kommer også med glæde som maler i Stavtrup, Tranbjerg, Trøjborg og omegn. Vi har over 25 års brancheerfaring som malerfirma fra Aarhusegnen, og vi udfører alle typer malerarbejde.

Maler Højbjerg

Vi kører også som maler i hele Højbjerg og står klar til at udføre maleropgaver til private, butikker, boligforeninger og hovedentreprenører. Vi er din maler i hele Højbjerg både omkring Marselisborg, Moesgård Strand, Skåde Bakker og Holme. Vi udfører alle typer af maleropgaver, fx spartling, vægbeklædning, tapetsering og maling af lofter, vægge og træværk.

Kontakt os helt uforpligtende, hvis du ønsker info om vores priser og har brug for en erfaren maler i Århus N, Århus C eller omegn.

Vi bruger miljøvenlige malerprodukter

Hos Malerfirmaet Dueholm er vi kvalitetsbevidste, og vores malere anvender derfor kun de bedste produkter, der alle er miljømærket. Vores miljømærkede malinger er svanemærkede, bærer EU-blomsten og indeklimamærket. Du får derfor malerarbejde, der både medvirker til et sundt indeklima og samtidig er skånsomt for miljøet. Vores valg af materialer bidrager til en bæredygtig løsning til gavn for natur og mennesker.

Maler Aarhus med høj kvalitet og garanti

Vi er medlem af Danske Malermestre - din garanti for, at dit malerarbejde bliver udført korrekt. Så hvis du søger en maler, der leverer et professionelt arbejde i høj kvalitet til den aftalte tid, så kontakt Malerfirmaet Dueholm. Vi sætter en ære i at levere optimale løsninger og ser det som vores største succes, når vi præsenterer et færdigmalet rum til en kunde, der kvitterer med et begejstret smil.

Bestil en maler i Århus her!

Ønsker du at bestille en fagmand til dit malerprojekt, er du meget velkommen til at kontakte Malerfirmaet Dueholm. Vi kører som maler i både Viby, Tilst og omegn. Vi kan kontaktes på telefon  86177754  eller på jo@chim-dueholm.dk.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et 8 cifret telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

Nybyg, ombyg & renovering

Vi udfører de fleste typer af malerarbejde - både større nybyggerier og mindre reparationer. Vi tilbyder bl.a. professionelt malerarbejde til:

 • Private
 • Butikskæder
 • Boligforeninger
 • Hovedentreprenører

Få hjælp til store og små opgaver

Har du brug for veludført malerarbejde? Vi har 25 års erfaring med alle slags opgaver, fx

 • Spartling
 • Vådrumsbehandlinger
 • Slutmaling udendørs og indendørs
 • Vægbeklædning (filt, væv og tapet)
 • Facademaling (silikat, silikone, og emulsion)

Mangler du en dygtig, men billig maler i Århus til en rimelig pris? Vi tilbyder professionelt malerarbejde til både private og virksomheder til konkurrencedygtige priser. Kontakt os gerne, hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på din maleropgave.

Malerfirmaet Dueholm løser alle opgaver inden for malerfaget – fra sprøjtespartling til slutmaling af alle overflader. Vi arbejder effektivt og afleverer altid et færdigt resultat, der opfylder de højeste standarder. Vores kundekreds tæller såvel erhvervskunder som private. Kontakt os for en uforpligtende samtale.

Garantiordning

Referencer

Miljøskånsomme produkter